Vehacom
Ontwerp
Productie
Onze standaardproducten
Speciaalproducten
Materiaal
Coating
Extra voorzieningen
Technische dienst
Transport
Onze klanten


Vehacom: specialist in duurzame oplossingen.

Vehacom is een moderne kleine onderneming gevestigd in de gemeente Gilze-Rijen in Noord-Brabant. Ons bedrijf is actief in de metaalsector. Wij hebben ons toegelegd op het vervaardigen van duurzame kwaliteitsproducten uit roestvaststaal en aluminium met als specialisatie roestvaststalen kasten voor buitenopstelling.

Ontwerp

Op onze ontwerp- en tekenafdeling zijn wij in staat nieuwe producten te vervaardigen. In de ontwikkelfase van een nieuw product heeft u als gebruiker natuurlijk zelf een goed idee van het nieuwe artikel, maar de technische mogelijkheden van uitvoering en vormgeving zijn soms net iets anders dan verwacht. Graag denken wij met u mee om tot een oplossing te komen. De tekeningen worden uiteraard met de computer gemaakt door middel van moderne technieken zoals AutoCAD 2009 en daarna geschikt gemaakt voor onze laser machine.
Zo ziet u: ook voor de ontwikkeling van nieuwe artikelen kunt u uitstekend bij ons terecht waarbij bovendien de mogelijkheid bestaat om tekeningen te printen tot maximaal A1 formaat, eventueel ook in kleur, deze te E-mailen of om eerst een proefmodel te vervaardigen.
begin


Productie

Vehacom is in staat om flexibel en op maat te produceren. Ons machinepark bestaat uit een Bystronic lasermachine, en de conventionele machines zoals schaar en kantbank. De lasafdeling bestaat uit een aantal ESAB en Kemppi lasmachines, geschikt voor verschillende lastechnieken zoals TIG en ook MIG/MAG . Zodoende kunnen wij alle producten op een hoogwaardige manier lassen, ook aluminium. Voor het constructiewerk beschikken wij over zowel een cirkelzaag als een lintzaag waardoor de meest uiteenlopende producten op maat kunnen worden afgekort. Ook het boren van grote gaten is geen probleem op onze radiaalboormachine. Daarnaast kunnen wij bogen op en aantal ervaren collega's die allen, dankzij een gedegen opleiding en jarenlange ervaring, in staat zijn de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren.

Onze standaardproducten

Vehacom heeft zich gespecialiseerd in montagekasten voor buitenopstelling. Afhankelijk van het doel waarvoor de montagekasten worden gebruikt zijn er wisselende eisen die gesteld worden aan onder meer materiaal, ventilatie, verlichting, coating, sluitsystemen en vandalismebestendigheid. Daarnaast zijn er wisselende bepalingen waaraan dit soort kasten moet voldoen. Naast de standaardserie kasten welke u verderop aantreft, kunnen wij elke gewenste kast of constructie op maat ontwerpen en vervaardigen volgens specificatie.

Speciaalproducten

begin

Afgezien van het voorgaande vervaardigen wij nog een heel scala andere producten. Wij noemen dan o.a. RVS schakelhuisjes, zekeringkastjes, opbergkasten t.b.v. zwembaden, reservoirs voor diverse doeleinden, afdekluiken, trappen en bordessen, lessenaars, markt- en walaansluitkasten, licht constructiewerk, afschermkappen, sleutelkastjes, beugels en profielen, kortom: te veel om op te noemen.

Materiaal

Voor het vervaardigen van duurzame objecten worden tegenwoordig veel roestwerende materialen toegepast. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn RVS AISI 304 en 316 L en aluminium in diverse kwaliteiten. Graag adviseren wij ook u de juiste toepassingen.

Coating

Indien gewenst kunnen onze producten worden voorzien van een weerbestendige buitenkwaliteit polyester poedercoating in vrijwel alle RAL kleuren.

Extra voorzieningen

begin

Wanneer u een object moet plaatsen op een b.v. vandalismegevoelige plaats is het mogelijk hiermede bij het fabriceren van het artikel al rekening te houden b.v. door het maken van extra verstevigingen. Ook in bestaande situaties kunnen wij u van dienst zijn met het treffen van voorzieningen. Zo ontwikkelden wij b.v. de anti-aanplakstrip die aan aanplakken van posters en affiches bijzonder moeilijk maakt, het schuin oplopende anti-klimdak wat klimmen bemoeilijkt wanneer het object veelvuldig als opstap wordt gebruikt en in samenwerking met een van onze klanten de anti-diefstalkap die voorkomt dat kasten kunnen worden opengebroken.

Technische dienst

U ziet, ook wanneer u een probleem in het veld heeft laten wij u niet in de steek. Vehacom beschikt over een speciaal ingerichte servicewagen waarmee wij de meeste problemen in het veld op kunnen lossen variŽrend van het vernieuwen van sloten of het aanbrengen van een speciale antigraffiti coating tot montage en laswerk.

Transport

Vehacom heeft een eigen logistieke dienst die alle producten in eigen beheer vervoert. Hierdoor zijn wij in staat, ook wanneer u eens een keer heel snel iets nodig heeft, op tijd te bezorgen.

Onze klanten

begin

Wij leveren onder meer aan:

Een verder overzicht van onze standaardproducten volgt hierna. Heeft u vragen, aanvragen of een opdracht, aarzel niet en neem contact met ons op.

Graag zijn wij ůůk u van dienst, voor verdere informatie kunt u vragen naar MichaŽl Snoeren.

begin